Guvernul a alocat 25,584 de milioane de lei pentru 11 localitati aflate in insolventa

 

Guvernul a alocat 25,584 de milioane de lei pentru 11 localitati aflate în insolventa, în executare silita sau în imposibilitate de plata, noua dintre acestea având primari PSD, unii proaspat popositi în curtea lui Ponta si Dragnea dupa aparitia Ordonantei care a dat liber la traseismul alesilor locali.

Bani teancAu primit fonduri primarii din Aninoasa, Lupeni, Izvoarele, Resita, Ludus, Teaca, membri PSD, ei candidând în 2012 pe listele USL.De asemenea, au primit banii primarii din Ciocanesti, Budacu de Jos si Parva care au trecut de la PDL la PSD, dupa aparitia OUG care permite migratia alesilor locali. Localitatile conduse de ei au primit aproape jumatate din suma totala alocata, transmite Mediafax în pagina electronica.

Au mai primit fonduri primarul din Livezile, care a trecut de la PNL la partidul lui Calin Popescu Tariceanu, si primarul din Dudestii Vechi, care este membru al Uniunii Bulgare.

Hotarârea privind alocarea de bani din Fondul de rezerva bugetara are la baza solicitari ale autoritatilor administratiei publice locale din Aninoasa si Lupeni (jud. Hunedoara), comuna Izvoarele (jud. Giurgiu), comuna Ciocanesti (jud. Dâmbovita), Resita (jud. Caras-Severin), Ludus (jud. Mures), comunele Teaca, Livezile, Budacu de Jos si Parva (jud. Bistrita-Nasaud), comuna Dudestii Vechi (jud.Timis), iar potrivit Ministerului Dezvoltarii Regionale, în unele cazuri, este vorba de datorii si arierate acumulate timp de peste cinci ani. cotidianul.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie