Afacerea magiunului de Topoloveni afectata de concurenta neloiala

 

Afacerea Sonimpex, producatorul de magiun Topoloveni, nu a evoluat, din punct de vedere financiar, pe masura calitatii produselor, din cauza concurentei neloiale din tara, ne-a declarat doamna Bibiana Stanciulov, directorul general al Sonimpex Topoloveni.

Magiun TopoloveniDomnia sa ne-a precizat: „Producatorii din industria alimentara au denumit, în mod fals si neconform, «magiun» acea pasta de prune care nu avea, sub nicio forma, nimic din calitatile magiunului. Chiar si astazi, la trei luni de la emiterea Ordinului magiunului, se regasesc pe rafturile magazinelor «magiunuri false». Prezenta acestor conserve, cu un pret de dumping, ne-au adus foarte grave prejudicii materiale în ultimii trei ani, prejudicii pentru care vom solicita, prin procese, daunele respective”.

Doamna Stanciulov ne-a spus ca lucreaza deja cu doua case de avocatura, în aceasta speta: „Am gasit de curând si voi pune pe Facebook un magiun cu 16% adaos de zahar. Este incredibil. Buletinul a iesit astazi (n.r saptamâna trecuta). O sa-l vedeti pe Facebook. Momentan, pe aceste firme le elimina ANPC. Eu cer daunele mele materiale, pentru ca ei vând magiun la un pret de dumping, câstigând 100%, în timp eu, la pretul pe care îl am la raft, sunt în pierdere în continuare. Legea magiunului prevede ca acesta se face numai din prune proaspete si trebuie sa aiba concentratie de minimum 55% substanta uscata”.

Reprezentantul Sonimpex Topoloveni a mai declarat ca, pâna în prezent, a eliminat de pe piata magiunul de prune Sympathica din lanturile Lidl, pentru ca nu respecta legea magiunului.

Doamna Bibiana Stanciulov ne-a mai precizat ca, pentru promovarea magiunului din prune Topoloveni, au fost investiti pâna acum circa un milion de dolari: „Momentan, investitiile sunt realizate strict în promovarea magiunului în cele cinci zone ale lumii – Norvegia, Elvetia, Rusia, Statele Arabe si America de Nord. Speram ca în foarte scurt timp sa dezvoltam o retea proprie de magazine si o centrala bio pentru productie”.

Magiunul din prune Topoloveni si dulceturile Topoloveana, 100% naturale, fara zahar adaugat, se regasesc în hipermarketuri, magazinele proprii, magazinul online, dar si la târgurile de profil. Bianca Dobrescu, bursa.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie