Tehnologica Radion cere intrarea in insolventa

 

Tehnologica Radion, unul dintre cei mai importanti constructori din tara, cere intrarea în insolventa. Solicitarea este discutata astazi la Tribunalul Bucuresti. Theodor Berna, proprietarul companiei, a fost arestat preventiv în luna august, într-un dosar cu prejudiciul de 100 de milioane de euro.

InsolventaTribunalul Bucuresti umreaza sa ia astazi în discutie, în cadrul unei sedinta secrete, solicitarea formulata de companiei Tehnologica Radion de a intra în insolventa.

În cazul în care aceasta cerere va fi admisa de judecator atunci va fi desemnat si un lichidator judiciar care, în viitor, va administra bunurile acestei societati în încercarea de a o redresa si de a plati datoriile pe care aceasta companie le are.

Ramâne de vazut în ce masura o eventuala insolventa va afecta contractele pe care Tehnologica Radion le are în derulare, având în vedere ca în ultimii ani a avut sute de contracte cu autoritatile statului în special pentru reabilitarea unor drumuri. De exemplu, în Bucuresti sunt în derulare câteva contracte importante, precum reabilitarea Pietei Charle de Gaulle sau a bulevardelor Calea Victoriei, soseaua Iancului sau soseaua Pantelimon. digi24.ro

Cuvinte cheie: ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie