Arest preventiv pentru 30 de zile in cazul primarului din Radauti, Aurel Olarean

 

Primarul din Radauti, Aurel Olarean, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, a decis vineri seara Curtea de Apel Bucuresti. Decizia nu este definitiva.

catusePotrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) transmis vineri AGERPRES, în intervalul ianuarie 2011 — aprilie 2014, Aurel Olarean, împreuna cu Daniela Prandea si Bogdan Barbuta, judecatori la Judecatoria Radauti, Dumitru Dîmbu, procuror sef Sectia de urmarire penala din Parchetul de pe lânga Tribunalul Suceava, l-a sprijinit pe omul de afaceri Constantin Babiuc sa exercite presiuni pentru a determina o persoana sa renunte la dreptul de proprietate asupra unei parti dintr-un imobil situat în municipiul Radauti, unde erau un magazin alimentar si o biblioteca, în favoarea unei alte persoane aflate în anturajul omului de afaceri.

Procurorii sustin ca, prin decizia ÎCCJ pronuntata la 17 iunie 2008, s-a admis actiunea de revendicare a imobilului mentionat, prin care Primaria Radauti a fost obligata sa predea persoanei apreciate de instanta ca fiind proprietarul real.

Citeste mai departe pe agerpres.ro

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie