Romtelecom si Cosmote devin de maine Telekom Romania Communications si Telekom Romania Mobile Communications

 

Telekom Romania Communications si Telekom Romania Mobile Communications vor fi, de sâmbata, noile denumiri ale operatorilor Romtelecom si Cosmote România, schimbarea fiind parte a procesului de adoptare a brandului „Telekom” al grupului german Deutsche Telekom.

brandul T al Deutsche TelekomDeutsche Telekom detine 40% din OTE Grup (Grecia), actionarul majoritar al celor doi operatori telecom locali, care în 2013 au avut afaceri cumulate de 1,07 miliarde de euro.

„Începând de sâmbata, 13 septembrie, unul din doi români care folosesc în prezent servicii Romtelecom sau Cosmote România vor deveni utilizatori ai Telekom Romania si cele doua companii vor intra oficial în familia internationala Telekom. Ca urmare a unui proces foarte rapid de adoptie a noului brand, Telekom Romania Communications si Telekom Romania Mobile Communications vor fi reprezentate comercial prin intermediul brand-ului Telekom Romania”, se arata într-un comunicat al celor doi operatori.

Telekom Romania intra pe piata cu conceptul one-stop-shop. Pe o singura factura, clientii Telekom Romania Communications vor avea acces la servicii integrate de comunicatii, respectiv acces la conexiuni broadband mobil si fix, voce mobila si fixa si, de asemenea, divertisment TV.

Mai mult, toate pachetele de servicii ale Telekom Romania Communications vor include acces la noul Telekom TV interactiv, sub forma de servicii web si mobile.

„Ne dorim sa devenim prima alegere ca brand de telecomunicatii din România care te conecteaza la tehnologie, atât în viata personala, cât si în cea profesionala. Întrucât detine capabilitati si puncte forte unice, Telekom devine o optiune integrata fix-mobila pe piata româneasca”, a declarat directorul general al Telekom Romania Communication si Telekom Romania Mobile Communications, Nikolai Beckers, într-o conferinta de presa.

Prezenta la eveniment, Claudia Nemat, membru în board-ul Deutsche Telekom pentru Europa si Tehnologie, a declarat ca adaugarea României pe harta Magenta este un pas firesc în extinderea amprentei Deutsche Telekom în Europa.

„Ca furnizor de top în Europa, vom aduce experienta si abilitatile noastre pe piata româneasca. Suntem puternic implicati în sustinerea Telekom Romania si vom contribui semnificativ la societatea româneasca”, a mai spus Nemat. Adrian Dumitrache, gandul.info

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie