Dosarul „Mita la MAI”. Omul de afaceri Catalin Chelu dat in urmarire

 

Afaceristul Catalin Chelu, care a fost condamnat la sase ani de închisoare cu executare în dosarul „Mita la MAI”, a fost dat în urmarire nationala de Politia Româna, dupa ce acesta a disparut, imediat dupa pronuntarea sentintei.

Ciocan judecatorJudectoarea Camelia Bogdan l-a condamnat pe omul de afaceri Catalin Chelu la sase ani de închisoare cu executare în dosarul „Mita la MAI” pentru încercarea de mituire a fostului secretar de stat în Ministerul de Interne Dan Valentin Fatuloiu.

Curtea de Apel Bucuresti (CAB) a mentinut prin decizia luata sentinta dispusa, în prima instanta, de Tribunalul Bucuresti. Prin aceeasi masura, CAB a dispus ca omul de afaceri sa nu mai poata ocupa vreo functie în cadrul vreunei societati comerciale pentru o durata de cinci ani.

Instanta a dedus din pedeapsa de sase ani a lui Catalin Chelu durata retinerii si a arestului preventiv executate de omul de afaceri, din 20 noiembrie 2010 pâna în 11 februarie 2011.

Totodata, instanta i-a condamnat pe Nitache Stefan Badea la patru ani de închisoare cu executare, pe Gabriel Constantinescu si pe Cristi Antonel Bunu la câte sase luni de închisoare cu suspendare. antena3.ro

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie