Casa Regala a Romaniei a inregistrat marca „Furnizor al Casei Regale” la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci

 

Casa Regala a României a înregistrat marca ‘Furnizor al Casei Regale’ la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM), marca având inclusa stema regala stilizata, se arata într-un comunicat citat de Agerpres.

marca Furnizor al Casei RegalePotrivit comunicatului, înregistrarea la OSIM s-a efectuat în baza strategiei propuse de firma de consultanta în proprietate intelectuala – Cosmovici Intellectual Property.

‘Am reusit sa obtinem certificatul de marca OSIM pentru marca înregistrata a Casei Regale – Furnizor al Casei Regale. Acordarea acestuia a fost refuzata anterior de Oficiu, de accea am ales sa obtinem prima data protectia stemei regale în fata Oficiului de Marci Comunitare din Spania, OHIM. Succesul este o bucurie atât pentru echipa noastra, cât si pentru clientii nostri pe care suntem onorati ca i-am reprezentat’, a precizat Paul Cosmovici, fondatorul Cosmovici Intellectual Property.

Înregistrarea marcii la OSIM va permite Casei Regale sa organizeze si sa controleze în mod precis modalitatea în care este utilizata stema regala de catre furnizorii sai, printre care Compania Murfatlar, Borsec, Doina Levintza, Biborteni, Transavia, Automobile Bawaria, Philips România, Albalact etc. De asemenea, prin detinerea certificatului de marca OSIM, Casa Regala va putea impune retragerea acestei embleme în baza legii marcilor, daca utilizarea nu este conforma cu întelegerea initiala.

Cosmovici Intellectual Property este o casa de avocatura specializata în proprietate intelectuala internationala. Cu sedii în Geneva (Elvetia) si Bucuresti (România), firma este prezenta în peste 50 de piete în special în Statele Unite ale Americii, Anglia, Germania si China, de mai bine de sase ani de zile. capital.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie