Borsec, Dero si Gerovital, cele mai de succes branduri romanesti. Vezi Top zece

 

Primele pozitii în topul celor mai puternice branduri românesti sunt ocupate de Borsec, Dero si Gerovital, top-ul fiind realizat de revista Biz dupa un studiu al companiei de cercetare Unlock market Research.

Top 10În top zece, alaturi de cele 3 branduri se afla si Dorna, Arctic, Dacia, Elmiplant, Aqua Carpatica, Farmec si Petrom. Top-ul continua cu Jolidon, Poiana, Fares, Rom, eMag, Bucovina, Mobexpert, Doina, Joe si Triumf.

„Daca acum cinci ani vorbeai despre branduri românesti, interlocutorii întrebau mirati daca avem 50 de branduri. Aveam, dar nu erau promovate, si nu ne pasa de ele! Dupa cinci ani în care am promovat si prezentat cele mai puternice 50 de branduri românesti, am realizat anul acesta primul top 100 cu branduri românesti puternice”, a declarat Marta Usurelu, redactor-sef, revista Biz, citat într-un comunicat de presa.

Dacia si Artic se remarca anul acesta, fiind bunuri de folosinta îndelungata, alaturi de servicii precum Petrom si Medlife, iar cele mai puternice branduri din retail online si offline sunt eMag, Mobexpert si Dedeman.

Revenirea bunurilor de folosinta îndelungata si a serviciilor în top reprezinta un indicator de depasire psihologica a crizei, scrie Agerpres.

Studiul are la baza 1.000 de interviuri online si este reprezentativ la nivel urban, la nivel de regiune, grad de urbanizare, împartire pe sex si vârsta a populatiei între 18 – 55 de ani, mentioneaza realizatorii. Andrei Niculae, evz.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie