Judecatoria Sectorului 2 a decis ca dosarul privind moartea lui Ionut Anghel sa fie judecat in sedinta secreta

 

Magistratul de la Judecatoria Sectorului 2 care a luat în discutie, marti, dosarul privind moartea lui Ionut Anghel a stabilit ca procesul sa se judece în sedinta secreta si a atras atentia avocatilor sa nu dea informatii de la sedinte, urmatorul termen fiind stabilit pentru 7 octombrie.

Ciocan judecatorJudecatoria Sectorului 2 a început marti judecarea dosarul privind moartea lui Ionut Anghel, care a fost sfâsiat de câini, în 2 septembrie 2013, pe un teren al firmei Tei Rezidential, din apropierea Parcului Tei din Capitala. În acest dosar sunt judecati, pentru ucidere din culpa, Administratia Domeniului Public Sector 2, SC Tei Rezidential si Constantin Ciorascu, administratorul firmei.

Judecatoarea Alina Nadia Gulutanu a ridicat din oficiu exceptia privind dezbaterea în sedinta secreta a acestui caz, întrucât în cauza sunt implicati minori, potrivit mediafax.ro.

Atât acuzarea cât si apararea au fost de acord cu exceptia ridicata de instanta, aceasta a fost admisa, astfel ca tot procesul va fi judecat în sedinta secreta, în raport de prevederile noilor coduri. realitatea.net

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie