POS-uri pentru politistii de la circulatie. Soferii amendati ar putea plati pe loc amenzile – Propunere

 

Seful MasterCard România, Cosmin Vladimirescu, le-a facut azi oficialilor din Guvern o propunere surpriza pentru plata amenzilor de circulatie: dotarea politistilor de la circulatie cu POS-uri, astfel încât soferii care încalca regulile sa poata plati pe loc amenzile.

amenda rutieraPolitisti dotati cu POS-uri pentru ca soferii prinsi pe picior gresit sa îsi poata achita pe loc amenzile de circulatie – reprezinta una dintre masurile pe care Cosmin Vladimirescu, general manager pentru România al MasterCard, ar lua-o de urgenta. “Eu as dori sa pot plati amenzile de circulatie pe loc, la politistul dotat cu un POS”, a declarat pentru gândul Cosmin Vladimirescu.

Invitat la ZF Live, Vladimirescu a dat si alte exemple de masuri pe care le-ar lua pentru o colectare mai buna la buget.

O alta solutie pentru încurajarea platilor cu cardul propusa de seful MasterCard pentru România este dotarea membrilor Guvernului cu carduri de business cu care ministrii sa îsi achite toate cheltuielile, inclusiv taxele si impozitele, si sa faca public acest lucru, pentru a da un exemplu contribuabililor.

În România, platile electronice reprezinta doar 6%, mult sub media europeana de circa 30% si la mare distanta de tarile nordice. gandul.info

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie