Persoanele care vor sa obtina permisul auto trebuie sa faca dovada absolvirii a minim 8 clase – Proiect de lege

 

Un deputat a depus la Parlament un proiect de lege care prevede ca persoanele care doresc sa obtina permisul auto trebuie sa faca dovada absolvirii a minim 8 clase.

scoala de soferiDeputatul PSD Ioan Munteanu a declarat ca a depus initiativa legislativa la birourile Camerei Deputatilor si Senatului si cere discutarea proiectului in comisiile de specialitate. Munteanu vrea ca persoanele care doresc sa obtina permisul auto sa faca dovada absolvirii a minim 8 clase. “Pentru mine, si aceasta initiativa legislativa este o prioritate, asa cum este amnistia fiscala si ordonanta cu privire la alesii locali. Avem nevoie de o astfel de lege pentru ca din ce in ce mai multe accidente sunt comise de oameni care sunt analfabeti”, a declarat deputatul PSD Ioan Munteanu, potrivit Agerpres.

Parlamentarul considera ca introducerea obligativitatii absolvirii cursurilor gimnaziale va conduce la scaderea numarului de accidente grave. Conform legii actuale, obtinerea permisului auto nu este conditionata de un nivel minim de studii. Filip Stan, romaniatv.net

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie