Mirel Palada va fi inlocuit cu Corneliu Calota in functia de purtator de cuvant al Guvernului

 

Premierul Ponta a decis ca Mirel Palada, consilier pentru strategii guvernamentale, sa nu mai îndeplineasca si functia de purtator de cuvânt al Guvernului, pentru aceasta urmând a fi desemnat un alt consilier al premierului, Corneliu Calota, fost jurnalist la TVR, au declarat MEDIAFAX surse oficiale

mirel paladaPalada a fost numit în septembrie 2013 consilier pentru strategii guvernamentale al premierului, iar dupa o luna, în octombrie 2013, Victor Ponta anunta ca Palada a fost desemnat sa îndeplineasca „temporar”si rolul de purtator de cuvânt al Guvernului, dupa ce fostul detinator al acestei functii, Andrei Zaharescu, a fost numit consul general la Cape Town, Africa de Sud.

Potrivit surselor citate, Palada îsi va pastra functia de consilier pentru strategii guvernamentale al prim-ministrului Ponta.

Decizia premierului vine dupa ce în luna august Mirel Palada a avut pe pagina de Facebook o postare cu urmatorul continut: „Cum apare câte un subiect politic care învârtoseaza spiritul bejboinic în opinanti, de zici ca-i catastrofa si dezastru mondial, cum mai scot capul câte doi-trei-zece-douazeci, depinde de intensitatea subiectului, de bezmetici acoperiti de pe lista mea care îsi fac seppuku comunicational si trântesc cu cuvintele anti-guvernamentale în balta propagandistica la mine pe wall. Si uite asa mai frigem niste purcelusi anti-guvernamentali la protap si le dam block si mai bem o bere în cinstea sufletelor raposatilor care nu mai este. În seara asta era unul care acum era reporter la Gândul, iar inainte fusese la Hotnews, si care facea clabuci cu spume la mine pe pagina. Ce placere sa-l execut electric! Câta îndemânare am sa omor prin blocare ziaristii obiectivi, deci anti-guvernamentali. Pufosilor, nici nu stiti câta placere îmi provocati”.

Ulterior, postarea de pe contul de Facebook al lui Palada a fost stearsa, dar deja existau numeroase reactii ale jurnalistilor, dar si din partea unor partide de opozitie.

Premierul Victor Ponta a declarat, pe 18 august, ca i-a transmis purtatorului de cuvânt al Guvernului, Mirel Palada, ca nu e de acord cu modul în care se exprima si ca acesta urmeaza sa decida daca respecta standardele si ramâne în Executiv, întrucât nu are nevoie de un Sebastian Lazaroiu la Guvern. Alexandru Moise, mediafax.ro

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie