Ministerul Dezvoltarii va prelua de la 1 ianuarie 2015 Inspectoratul de Stat in Constructii

 

Inspectoratul de Stat în Constructii, aflat pâna în prezent în subordinea Guvernului si în coordonarea premierului, va trece de la 1 ianuarie 2015 în subordinea Ministerului Dezvoltarii si Administratiei si va fi finantat integral din venituri proprii, conform unei ordonante aprobate de Executiv.

ministerul dezvolt.reg.si adm.publica mdrapInspectoratul de Stat în Constructii (ISC) se afla din luna mai 2012 în subordinea Executivului si în coordonarea premierului Ponta, printr-un consilier de stat, si era finantat integral de la bugetul de stat, prin bugetul Secretariatului General al Guvernului.

Conform noului act normativ, ISC va trece în subordinea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (MDRAP), urmând a se finanta integral din diversele taxe pe care le percepe. Din aceste fonduri, 30% vor fi virate ca si pâna în prezent catre MDRAP, în vederea elaborarii reglementarilor si studiilor în constructii si urbanism, precum si pentru diferite lucrari de interventie în constructii. mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie