Mihail Vlasov va fi judecat sub control judiciar

 

Mihail Vlasov este acuzat ca a primit mita 200.000 de euro de la un om de afaceri si este urmarit penal pentru santaj, într-un dosar în care este cercetata si fiica sa, Vanda Vlasov.

Mihail VlasovFostul presedinte al Camerei de Comert a României Mihail Vlasov va fi judecat sub control judiciar, în dosarul în care este acuzat ca a primit mita 200.000 de euro de la un om de afaceri, relateaza Mediafax.

Decizia a fost luata vineri de Instanta Suprema si vine dupa ce Mihail Vlasov a stat în arest la domiciliu din 24 aprilie.

Înalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a admis contestatia lui Vlasov la decizia Curtii de Apel Bucuresti, care, în 19 august, hotarâse mentinerea arestului la domiciliu.

În data de 9 aprilie, Directia Nationala Anticoruptie (DNA) a anuntat ca Mihail Vlasov, suspendat la acel moment din functia de presedinte al Camerei de Comert si Industrie a României (CCIR), a fost trimis în judecata, pentru trafic de influenta, într-un dosar în care a fost prins în flagrant primind 200.000 de euro de la omul de afaceri Gheza Iosif Petroczki.

Mihail Vlasov mai este urmarit penal pentru santaj, într-un dosar în care este cercetata si fiica sa, Vanda Vlasov. Mihail Vlasov l-ar fi amenintat pe presedintele interimar al Camerei de Comert si Industrie a României, spunându-i „ca nu este bine ce face” si ca nu ar vrea „sa sufere si copiii altuia”. stiri.tvr.ro

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie