Fiica lui Dan Voiculescu, Corina Voiculescu renunta la contestatia privind sechestrul din dosarul ICA

 

Avocatul Corinei Voiculescu a depus vineri, la Tribunalul Bucuresti, o cerere de retragere a contestatiei facute împotriva deciziei Curtii de Apel de confiscare a mai multor sume de bani apartinând clientei sale, în cadrul solutionarii dosarului ICA.

tribunalul-bucurestiInstanta Tribunalului Bucuresti a ramas în pronuntare cu privire la solicitarea avocatului Corinei Voiculescu.

Fiicele lui Dan Voiculescu, Corina si Camelia, au depus în 14 august, la Tribunalul Bucuresti, doua contestatii la executare în cazul sechestrului dispus prin decizia definitiva data în dosarul privind privatizarea ICA, în care prejudiciul a fost stabilit la aproximativ 60 de milioane de euro.

Contestatia Cameliei Voiculescu a fost respinsa, pe 25 august, de instanta, cealalta contestatie având termen de judecata vineri.

Si compania Grivco, fondata de Dan Voiculescu, si fostul Institut de Cercetari Alimentare (ICA), în prezent Compania de Cercetari Aplicative si Investitii, au contestat în instanta sechestrul pus de judecatori prin sentinta data în dosarul privind privatizarea ICA.

Contestatia Grivco a fost de asemnea respinsa, în 26 august, în timp ce cea înaintata de Compania de Cercetari Aplicative si Investitii va fi analizata de judecatori în 1 septembrie.

Deciziile de respingere a contestatiilor nu sunt definitive, putând fi atacate la Curtea de Apel Bucuresti. Otilia Ciocan, mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie