Proiectul STEP2SUCCESS – CNIPMMR organizeaza cursuri gratuite de formare profesionala destinate femeilor

 

Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania organizeaza, incepand din luna octombrie a acestui an cursuri de formare profesionala destinate femeilor, in cadrul proiectului STEP2SUCCESS.

Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, CNIPMMRLa aceste cursuri pot participa 1.100 femei din 4 regiuni de dezvoltare – Bucuresti-Ilfov, Centru, Nord Est si Sud. Participantele vor primi un certificat eliberat de Autoritatea Nationala pentru Calificari, recunoscut la nivel national.

Inscrierile se pot face online, prin accesarea acestui link, prin e-mail (la pr@cnipmmr.ro ori la secretariat@smeprojects.ro) sau telefonic (la 031 8600497; 0746.080088).

Proiectul STEP2SUCCESS – ”Promovarea egalitatii de sanse a femeilor pe piata muncii” este derulat de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) si este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013. avocatnet.ro

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie