Remus Borza a fost numit presedinte al grupului Polisano

 

Avocatul Remus Borza a fost numit presedinte al Polisano, un grup de firme cu afaceri de peste 350 mil. euro si peste 2.000 de angajati în principal în industria de medicamente. Numirea lui Remus Borza, avocatul care controleaza firma Euro Insol, administratorul judiciar al Hidroelectrica, are loc la doua luni de la moartea fondatorului, medicul Ilie Vonica, care s-a sinucis.

Remus Borza 1“Sunt ardelean iar grupul Polisano a fost dezvoltat de un ardelean. De mai bine de zece ani sunt prieten cu Ilie Vonica. Cineva trebuie sa sustina si antreprenoriatul local”, a spus Remus Borza.

llie Vonica a fost unul dintre cei mai puternici antreprenori locali din industria locala de medicamente, care si-a început businessul în urma cu aproape 20 de ani în servicii private la Sibiu, dar pe care l-a extins atât în distributia de medicamente, iar recent si în productie.

Grupul Polisano a ajuns la afaceri de peste 350 mil. euro si are aproximativ 2.000 de angajati. Afacerea Polisano include o firma de distributie (Polisano SRL – cea mai mare mare din grup), o retea de farmacii (Reteta), o fabrica (Polipharma Industries), o retea de clinici generaliste (Clinica Polisano), centre de fertilizare in vitro si un spital privat (la Sibiu). Cea mai mare firma din grupul lui Vonica este distribuitorul de medicamente, care anul trecut a avut afaceri de 330 mil. euro.

Remus Borza spune ca în cazul firmelor din grupul Polisano nu se pune problema de insolventa, fiind businessuri solide.

“Nu merge Euro Insol (administratorul judiciar – n.red.) la Polisano, ci avocatul Remus Borza. Niciuna dintre firmele din grup nu are risc de insolventa”, a precizat Borza.

Potrivit Mediafax, Remus Borza coordoneaza Societatea Civila Profesionala de Avocati „Borza si Asociatii”, membra a grupului Borza si Asociatii, alaturi de firma de insolventa Euro Insol SPRL.

Societatea Euro Insol a fost administratorul judiciar al Hidrolectrica pâna în luna iunie 2013, când compania a iesit din insolventa. Hidroelectrica s-a aflat în insolventa timp de un an, în perioada iunie 2012 – iunie 2013. În februarie anul acesta, Hidroelectrica a intrat din nou în insolventa. Ioana David, zf.ro

Cuvinte cheie: ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie