Petrom si-a schimbat logo-ul

 

Petrom, cea mai mare companie din România, a decis sa-si schimbe imaginea corporate, integrând denumirea completa a companiei, OMV Petrom.

petrom-sigla-nouaOMV Petrom si-a schimbat recent sigla, cel putin cea care apare pe documente si în actiunile de comunicare al companiei. Astfel, noua identitate vizuala arata asa: numele OMV Petrom, scris cu albastru subliniat dedesubt cu o linie subtire de culoare verde. Ambele culori sunt prezente si pe sigla companiei OMV.

Vechea sigla presupunea un P de culoare galbena înauntrul caruia era desenat un cap de lup de culoare rosie. Sub acest „P” scria „PETROM” iar dedesubt, cu litere mai mici „Membru OMV Grup”.

„Se împlinesc zece ani de la privatizare, în acet an. Am vrut si noi sa marcam acest lucru, sa aratam progresul” ne-a declarat Mariana Gheorghe, directorul general al companiei.

Schimbarea siglei corporatiste nu se va vedea însa „pe teren”. Sigla de pe statiile Petrom va ramâne la fel, a asigurat Mariana Gheorghe.

Petrom este cea mai mare companie petroliera din România si, în acelasi timp, cea mai mare firma româneasca. Creata prin „spargerea” fostei Companii Române de Petrol, care detinea toate cele 10 rafinarii, toate statiile Peco si toate câmpurile petroliere din România, Petrom a fost privatizata, în 2004, cu firma austriaca OMV, cu doua rafinarii, reteaua de benzinarii si licentele de exploatare a titeiului si gazelor naturale. economica.net

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie