Vrei sa-ti schimbi culoarea masinii? Ce procedura trebuie sa urmezi?

 

Sa schimbi culoarea masinii poate parea simplu, dar nu-i chiar asa. Nu trebuie doar sa-ti alegi nuanta dorita si sa gasesti un service bun. Modificarea caracteristicilor autoturismului înseamna si documente schimbate si costuri suplimentare.

Masini institutii publicePe la service treci rapid: alegi culoarea. Lasi masina pe mâna profesionistilor si apoi astepti sa se usuce vopseaua.

Abia de acum încolo începe partea grea. Dupa ce masina a fost revopsita, trebuie sa mergeti la Registrul Auto Român ca sa treceti noua culoare în cartea de identitate a vehiculului. Trebuie sa faceti, în prealabil, o programare. Iar la data stabilita mergeti la sediul la care v-ati programat cu urmatoarele documente: o cerere – scrisa de mâna- pe care o semnati în fata angajatului R.A.R., actul de identitate, cartea de identitatea vehiculului.

Procedura la RAR va costa 90 de lei.

Urmeaza un drum pâna la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Înmatriculari Vehicule, unde trebuie sa cereti eliberarea unui nou certificat de înmatriculare. Aici va trebui sa platiti alti 37 de lei, contravaloarea noului talon.

Ca sa-l obtineti trebuie sa aveti la dumneavoastra: o cerere pentru un nou certificat de înmatriculare, cartea de identitate a vehiculului cu modificarea trecuta de Registrul Auto Român, original si copie, si actul de identitate, original si copie. digi24.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie