Retailerul american de imbracaminte Brooks Brothers deschide in septembrie primul magazin din Romania

 

Retailerul american de îmbracaminte Brooks Brothers deschide în septembrie primul magazin din România, în Baneasa Shopping City, operat de LT Apparel România, un joint venture între FF Group România, subsidiara a grupului international Folli Follie si compania greceasca LT Apparel.

Brooks BrothersCompania nou-creata are un capital social în valoare de 500.000 euro si este detinuta în proportie de 51% de LT Apparel din Grecia si 49% de FF Group România.

Compania FF Group România, parte a Folli Follie Grecia (FF Group), detine la nivel national o retea de magazine, dintre care magazine de tip monobrand (Nike, Folli Follie, Calvin Klein Jeans), magazine multibrand (Collective, _kix), si magazine tip outlet.

Compania LT Apparel din Grecia detine drepturile de distributie si promovare a brandului Brooks Brothers în Grecia, Cipru, tarile balcanice si Principatul Monaco. Începând din anul 2008, compania a dezvoltat o retea de 15 puncte de vânzare Brooks Brothers în Grecia si Principatul Monaco.

Brooks Brothers, fondata în anul 1818 în New York de catre Henry Sand Brooks, opereaza în prezent peste 500 de magazine în 17 tari din lume si acopera linii complete atât pentru barbati, cât si pentru femei si copii. Produsele retailerului vor fi disponibile din toamna acestui an si în magazinele Collective. Cristina Cuncea, mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie