A fost aprobat Regulamentul de organizare si functionare al Agentiei Nationale de Imbunatatiri Funciare

 

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 566 din data de 30 iulie 2014 a fost publicata Hotarârea Guvernului nr. 615/ 2014 pentru aprobarea Regulamentului de organizare si functionare al Agentiei Nationale de Îmbunatatiri Funciare.

monitorul oficial al romanieiAgentia Nationala de Îmbunatatiri Funciare este institutie publica, cu personalitate juridica, finantata din venituri proprii si subventii de la bugetul de stat, care functioneaza în subordinea Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

Agentia desfasoara activitatile si îndeplineste atributiile prevazute de OUG nr. 82/2011 privind unele masuri de organizare a activitatii de îmbunatatiri funciare.

Agentia Nationala de Îmbunatatiri Funciare are în structura sa o unitate centrala si 16 filiale teritoriale, fara personalitate juridica, care au în alcatuire unitati de administrare.

Regulamentul detaliaza atributiile unitatii centrale si ale filialelor teritoriale, în conformitate cu prevederile OUG nr. 82/2011, precum si ale structurilor de conducere ale acestora. juridice.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie