Inspectorul ITM Bucuresti, Ciprian Grigoras a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

 

Tribunalul Bucuresti a decis, sâmbata, arestarea preventiva pentru 30 de zile a inspectorului Ciprian Grigoras, de la Inspectoratul Teritorial de Munca Bucuresti, acuzat ca ar fi cerut si primit mita 2.200 de lei, pentru a nu amenda o societate comerciala.

ciocan si catuseInspectorul de la ITM Bucuresti a fost retinut vineri de procurorii anticoruptie, dupa ce a fost prins în flagrant când primea 2.000 de lei, bani pe care îi ceruse dupa un control, pentru a nu amenda o firma.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au cerut sâmbata Tribunalului Bucuresti arestarea preventiva pentru 30 de zile a lui Ciprian Grigoras. Solicitarea a fost admisa de instanta, care a dispus emiterea unui mandat de arestare preventiva pe numele inspectorului de la ITM Bucuresti.

Decizia poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti, care va stabili daca inspectorul de la ITM Bucuresti va ramâne în arest sau va fi cercetat în libertate pentru luare de mita, în forma continuata.

Potrivit procurorilor, în 16 iulie, Ciprian Grigoras, cu ocazia controlului desfasurat la o societate comerciala, a pretins si ulterior a primit suma de 200 de lei de la o persoana, denuntatoare în cauza, pentru a nu amenda firma.

Vineri, inspectorul ITM Bucuresti a mai pretins si primit de la aceeasi persoana, pentru acelasi motiv, suma de 2.000 de lei, fiind prins în flagrant dupa ce a primit banii. Catalin Lupasteanu, mediafax.ro

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie