Ciprian Grigoras, inspector in cadrul ITM Bucuresti retinut de DNA pentru luare de mita

 

Un inspector din cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) al Municipiului Bucuresti a fost retinut, vineri, de procurorii anticoruptie, pentru ca a pretins si a primit 2.200 de lei, cu ocazia controlului desfasurat la o societate comerciala, pentru a nu da amenda.

dnaProcurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Sectia de combatere a coruptiei au dispus, vineri seara, punerea în miscare a actiunii penale si retinerea pe o durata de 24 ore, a inculpatului Ciprian Grigoras, inspector în cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca al Municipiului Bucuresti, în sarcina caruia s-a retinut infractiunea de luare de mita, în forma continuata.

Din ordonanta de retinere întocmita de procurori a reiesit ca, în cauza exista date si probe din care rezulta suspiciunea rezonabila potrivit careia, la data de 16 iulie 2014, inculpatul, cu ocazia controlului desfasurat la o societate comerciala, a pretins si ulterior a primit suma de 200 de lei de la un denuntator, în scopul neaplicarii unor sanctiuni contraventionale.

Vineri, acesta a mai pretins si primit de la acelasi denuntator, pentru acelasi motiv, suma de 2.000 de lei, moment în care s-a procedat la constatarea infractiunii flagrante.

Inculpatului i s-a adus la cunostinta calitatea procesuala în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedura penala, urmând a fi prezentat, sâmbata, Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva. Laura Mitran, Catalin Lupasteanu, mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie