UniCredit Tiriac Bank a vandut o creanta de 30 de milioane de euro pe care o avea de recuperat de la mai multe firme controlate de omul de afaceri Alexander Hergan

 

UniCredit Tiriac Bank a vândut o creanta de 30 de milioane de euro pe care o avea de recuperat de la mai multe firme controlate de omul de afaceri Alexander Hergan. Acum, noul creditor, o firma în spatele careia se afla doi miliardari de origine rusa, executa silit firmele si scoate la vânzare bunuri cu o valoare de 12 milioane de euro.

unicredit tiriac bankDatoriile de 30,7 de milioane de euro a mai multor firme detinute de omul de afaceri Alexander Hergan, 66 ani, au fost cumparate de o societate ai caror administratori lucreaza pentru compania Reuben Brothers, detinuta de fratii David si Simon Reuben, ocupantii locului 103 în topul Forbes al celor mai bogati oameni din lume, cu o avere estimata la 11,8 miliarde dolari. Din totalul datoriei, si omul de afaceri Alexander Hergan are de dat peste 580.000 de euro, în calitate de fidejusor.

Firma Franklin Management, înregistrata în Insulele Virgine Britanice, a preluat în iunie 2013 de la UniCredit Tiriac Bank creantele firmelor detinute de Alexander Hergan. Administratorii Franklin Management sunt Alexander Bushaev si David Miller, amândoi cu functii în cadrul Reuben Brothers.

Citeste mai departe pe economica.net

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie