Rcs&Rds clarifica conditiile de acces la reteaua Vodafone in zonele in care reteaua Digi Mobil nu are acoperire

 

Compania RCS&RDS, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata locala de comunicatii, a publicat luni, pe pagina web proprie, noi informatii despre conditiile în care clientii serviciilor sale de telefonie mobila pot avea acces la reteaua Vodafone în zonele în care reteaua Digi Mobil nu are acoperire, pe baza contractului de roaming national semnat între cei doi operatori în luna aprilie a acestui an.

antene telefonie mobilaInformatiile de pe pagina web a RCS&RDS confirma oficial existenta unei limite de 100 MB pe luna în utilizarea serviciilor de net mobil furnizate înafara retelei Digi Mobil, prin intermediul infrastructurii Vodafone, despre care compania afirma acum ca ar fi oferit în mod suplimentar fata de traficul inclus în abonamentul sau extraoptiunea clientilor Digi Mobil.

Clientii Digi Mobil au reclamat în ultimele zile impunere acestor limite. Initial, RCS&RDS nu a precizat decât ca din iulie clientii vor avea acces si la serviciile de date în roaming (prin reteaua Vodafone) fara a informa asupra unor eventuale limite sau necesitatea de a plati pentru a folosi internetul în roaming.

Citeste mai departe pe zf.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie