Adeverintele care atesta promovarea Bacalaureatului pot fi ridicate de luni, 14 iulie 2014

 

Ministerul Educatiei a anuntat ce trebuie sa faca elevii care au terminat liceul si au luat examenul de BACALAUREAT, dar nu pot intra în posesia diplomelor care sa ateste acest lucru.

inscrieriAdeverintele care atesta promovarea Bacalaureatului de catre absolventii de clasa a XII-a au o valabilitate de 12 luni atât în tara cât si în strainatate, se arata într-un comunicat de presa al Ministerului Educatiei Nationale.

Institutia precizeaza ca adeverintele pot fi ridicate începând din data de 14 iulie, ora 8.00, de la sediul unitatilor de învatamânt.

„Adeverintele pot fi utilizate atât în tara, cât si în strainatate, pentru înscrierea în institutiile de învatamânt superior, fara riscul de a fi respinse. Toate universitatile din România au luat act de aceasta situatie, iar Centrul National de Recunoastere si Echivalare a Diplomelor a transmis deja specimenul de adeverinta emis de inspectoratele scolare românesti catre baza de date a retelei internationale ERIC – NARIC”, se arata în comunicatul amintit. romaniatv.net

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie