Averea lui Mircea Basescu a fost pusa sub sechestru

 

Mircea Basescu a fost dus marti din arest la DNA, pentru ca procurorii sa îi prezinte rezultatul expertizei tehnico-criminalistice în cazul înregistrarilor video din dosarul sau si sa îl informeze ca a fost pus sechestru pe averea sa, pâna la suma de 600.000 de euro, potrivit unor surse judiciare.

mircea basescuSursele citate au declarat, pentru MEDIAFAX, ca procurorii anticoruptie fac noi acte de procedura în dosarul în care fratele presedintelui Traian Basescu este cercetat pentru trafic de influenta.

Mircea Basescu si Marian Capatâna au fost dusi, marti, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, unde procurorii le prezinta rezultatul expertizei tehnico-criminalistice, facuta în cazul înregistrarilor audio-video depuse de Florin Anghel ca probe împotriva fratelui presedintelui.

Tot marti, procurorii DNA le aduc la cunostinta celor doi ca au fost puse sechestre pe averile lor. În cazul lui Mircea Basescu a fost pus sechestru pe bunuri mobile si imobile pâna la suma de 600.000 de euro, au precizat sursele citate.

Mircea Basescu si Marian Capatâna au fost arestati în 20 iunie, dupa ce familia lui Bercea Mondial a facut publice înregistrari facute pe ascuns de fiul acestuia, care ar proba traficul de influenta de care este acuzat fratele sefului statului. Catalin Lupasteanu, mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie