Premierul Victor Ponta sustine ca nu l-a chemat niciodata pe seful Politiei Romane la Guvern pentru a se intalni cu fostul sef al CJ Mehedinti

 

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu l-a chemat niciodata pe seful Politiei Române, Petre Toba, la Guvern pentru a se întâlni cu fostul sef al Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu.

victor ponta1„Nu, nu l-am chemat niciodata sa se întâlneasca cu domnul Duicu si, de altfel, domnul Toba este un politist de mare valoare. Cred ca prima data a fost numit în functie chiar de domnul Oprea atunci când era ministru si a fost si a declarat adevarul atunci când a fost chemat de procurori”, a spus Ponta întrebat de presa daca pe Toba l-a chemat la Guvern pentru probleme legate de Politia Româna sau de Duicu.

Procurorii DNA arata, într-un referat în cazul Duicu, ca seful Politiei Române, Petre Toba, s-a prezentat la Guvern, la solicitarea premierului Victor Ponta, pentru a discuta cu fostul sef al CJ Mehedinti, DNA invocând ca proba declaratia lui Toba, fara a reda însa afirmatiile acestuia.

Procurorii DNA spun, în referatul din 27 iunie pentru prelungirea arestarii lui Adrian Duicu, fostul sef al CJ Mehedinti, ca Petre Toba, s-a prezentat la Guvern, pe 13 iunie, la solicitarea premierului Victor Ponta, pentru a discuta cu Duicu.

Procurorii DNA precizeaza ca „mai multe persoane au fost audiate în calitate de martor si au fost solicitate înscrisuri de la mai multe institutii, mijloacele de proba astfel administrate confirmând situatia de fapt”.

În acest sens, ei mentioneaza, printre altele, „declaratia martorului Toba Petre, inspectorul general al Politiei Române, din care rezulta faptul ca s-a întâlnit cu inculpatul Duicu Ioan-Adrian în sediul Guvernului, prilej cu care acesta din urma a facut ‘aprecieri pozitive’ la adresa inculpatului Ponea Constantin Stefan (fostul sef al Politiei Mehedinti, n.r.)”. mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie