Trei magistrati din judetul Suceava ridicati de DNA

 

Trei magistrati au fost ridicati în urma perchezitiilor efectuate de procurorii anticoruptie în judetul Suceava si urmeaza sa fie adusi pentru audieri la DNA Bucuresti, au declarat duminica pentru AGERPRES surse judiciare.

dnaAceleasi surse au precizat ca cei trei magistrati sunt suspectati ca luau mita pentru obtinerea unor solutii favorabile în dosare cu retrocedari.

Perchezitiile la domiciliile magistratilor au fost încuviintate de CSM.

Procurorii DNA, împreuna cu jandarmi si politisti, au descins, duminica dimineata, la 14 adrese din municipiile Suceava si Radauti, dar si în alte locatii din judet, sedii ale unor institutii judiciare, societati comerciale si domicilii ale unor persoane, înt-un dosar de coruptie judiciara.

Printre suspectii care vor fi ridicati si dusi la audieri la sediul DNA se numara judecatori, procurori, dar si oameni de afaceri.

DNA efectueaza cercetari într-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savârsirea, între anii 2011 si 2014, precum si 2005 — 2006 a unor fapte de coruptie judiciara si infractiuni asimilate celor de coruptie.

În cauza, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informatii, precum si al Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei.(AS — Madalina Cochinescu, editor: Cristina Tatu), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie