Presedintele ICCJ, Livia Stanciu despre declaratiile lui Bercea Mondial: Nu ma intimideaza

 

Presedintele Înaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ), judecatoarea Livia Stanciu, a declarat ca acuzatiile facute joi de Bercea Mondial reprezinta atacuri grave la adresa independentei Justitiei, însa aceste lucruri nu o intimideaza, ci o întaresc.

Livia StanciuDeclaratia Liviei Stanciu a fost facuta dupa ce Consiliul Superior al Magistraturii a cerut Inspectiei Judiciare sa faca verificari în vederea apararii independentei justitiei, în urma declaratiilor facute de Bercea Mondial care a sustinut, joi, din duba care îl ducea la audieri la DNA, ca ar fi dat bani pentru presedintele ICCJ si seful DNA, Codruta Kovesi, potrivit gândul.info.

Bercea Mondial a mai spus ca nu spera sa mai primeasca înapoi acesti bani si ca se asteapta ca în acest caz sa fie condamnat. Întrebat de ce nu a facut denuntul pâna acum el a spus: „Pentru ca doamna Kovesi nu mi-a restituit banii pâna acum prin sofer”.

De asemenea, întrebat ce i-a promis Mircea Basescu, Bercea a raspuns: „Mi-a promis Livia Stanciu. Avem date despre Livia Stanciu”.

„CSM, asa cum prevede legea, a avut reactia si a iesit cu acel comunicat de presa. A sesizat corect si din oficiu. Eu intentionam sa fac o cerere pentru apararea reputatiei profesionale si pentrPresedintele Înaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ), judecatoarea Livia Stanciu, a declarat ca acuzatiile facute joi de Bercea Mondial reprezinta atacuri grave la adresa independetei Justitiei, însa aceste lucruri nu o intimideaza, ci o întaresc, potrivit gândul.info.u apararea independentei Justitiei. Atacul este la independenta Justitiei, la adresa institutiei pe care o reprezint si la adresa mea ca persoana”, a declarat Livia Stanciu pentru Gândul.

Citeste articolul integral pe mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie