Wizz Air introduce din octombrie trei noi rute: Bucuresti – Basel, Bucuresti – Nuremberg si Cluj-Napoca – Nuremberg

 

Transportatorul aerian Wizz Air anunta introducerea, din luna octombrie, a trei noi rute – Bucuresti – Basel, Bucuresti – Nuremberg si Cluj-Napoca – Nuremberg, la preturi ce pornesc de la 129 de lei, precum si cresterea frecventelor saptamânale pentru cele mai populare rute, respectiv Bucuresti – Luton (Londra), de la 14 la 20 de zboruri, si Cluj-Napoca – Luton (Londra), de la sapte la noua zboruri, a informat, miercuri, compania.

WizzAir‘Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est, anunta extinderea în România. Compania va opera, pentru prima data, cu sapte aeronave din Bucuresti, în timpul sezonului de iarna. În plus fata de aceste aceste evolutii pe piata locala, Wizz Air va adauga si trei noi servicii: Cluj-Napoca – Nuremberg de la 1 octombrie, Bucuresti – Basel (Elvetia) si Bucuresti – Nuremberg, de la sfârsitul aceleiasi luni, toate cu o frecventa de doua ori pe saptamâna’, precizeaza compania.

Nuremberg, cea mai noua destinatie pe harta Wizz Air, al doilea oras ca marime din Bavaria si locul de origine al traditionalelor produse din turta dulce (Lebkuchen), al cârnatilor si al jucariilor lucrate manual, devine acum direct accesibil la tarife mici din Bucuresti si Cluj-Napoca.

Zborul Bucuresti – Nuremberg va fi operat în zilele de joi si duminica, cel din Bucuresti spre Basel miercuri si duminica, la fel si Cluj-Napoca – Nuremberg.

Cu aceste trei noi servicii, Wizz Air ofera acum 84 de rute din România, catre 40 de destinatii.

‘Anuntul de astazi subliniaza angajamentul nostru fata de România. Cu cele trei noi servicii punem acum la dispozitie 84 de rute internationale din sapte aeroporturi din România. Noile zboruri catre Nuremberg din Bucuresti si Cluj-Napoca ofera oportunitatea perfecta pentru o scurta vacanta la tarife cu adevarat accesibile, combinate cu o experienta de calatorie excelenta. Speram ca noile noastre rute vor fi bine primite de catre clienti si ca vor avea efecte pozitive în aviatie si turism, având în vedere tarifele mici disponibile catre România’, a declarat Daniel de Carvalho, corporate communications manager Wizz Air.

În plus, compania anunta cresterea frecventelor pe cele mai populare rute. Londra Luton este acum accesibila cu noua zboruri saptamânale din Cluj – Napoca si 20 de zboruri saptamânale din Bucuresti. De asemenea, populara ruta Bucuresti-Malaga nu mai este cursa sezoniera si, datorita cererii, devine disponibila pe durata întregului an.

Cu o saptamâna în urma, Wizz Air a inaugurat ruta Sibiu – Londra. Expansiunea puternica din România are potentialul sa stimuleze piata muncii în domeniul aviatiei si al turismului, mai multi vizitatori putând acum calatori la tarife mici.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriana low-fare, low-cost din Europa Centrala si de Est si opereaza o flota de 52 aeronave Airbus A320 de la 18 baze, pe 300 de rute care asigura legatura între 96 de destinatii din 35 de tari. La Wizz Air o echipa de peste 2.000 de profesionisti în aviatie livreaza servicii superioare si tarife scazute facând din Wizz Air alegerea preferata a 13,9 milioane de pasageri în anul încheiat în martie 2014. capital.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie