Posturile de televiziune TVR News, TVR3, TVR HD si TVR Moldova ar putea fi inchise

 

Stelian Tanase, presedintele-director general al Televiziunii Române, a declarat marti, pentru MEDIAFAX, ca TVR News, TVR 3, TVR HD si TVR Moldova sunt în afara Legii 41 de functionare si organizare a SRTv, sugerând ca este posibila închiderea lor, însa nu a fost luata o decizie în acest sens.

stelian tanase„Legea 41 prevede doar patru canale, 1, 2, TVR International si statiile locale. Restul sunt în afara legii. Luam în calcul sa revenim la cadrul legal, asa cum a fost el desenat de Parlament, în 1994. Despre TVR News nu se spune nimic, despre TVR 3 nu se spune nimic, despre TVR HD si TVR Moldova nu se spune nimic si legea-i lege. Dar sunt discutii între noi, nu s-a luat nicio decizie”, a declarat Stelian Tanase.

Întrebat daca ia în calcul închiderea acestor televiziuni, care nu apar mentionate în Legea 41, Stelian Tanase a raspuns: „Luam în calcul respectarea legii, atât. O sa vedem, discutiile sunt abia la început, între noi. Sunt propuneri. Cineva a propus, noi ne gândim. Înca nu s-a pus nici la vot în Comitetul Director sau în Consiliul de Administratie. Doar sunt discutii pe coridor între noi”.

Stelian Tanase a fost votat, luni seara, de plenul reunit al celor doua Camere ale Parlamentului, pentru functia de presedinte al Consiliului de Administratie al Societatii Române de Televiziune, acesta primind 339 de voturi „pentru” si 45 „împotriva”. Madalina Cerban, mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie