Profi a deschis primul magazin care poate fi redimensionat

 

Retailerul Profi, controlat de fondul de investitii Enterprise Inverstors, a deschis la Sighisoara primul magazin modular, care îsi poate modifica suprafata, respectiv poate fi redimensionat în functie de rezultate sau de puterea de cumparare a zonei.

profi magazin modular sighisoara“Noutatea este ca aceasta tehnologie ne permite nu doar sa construim magazine aproape oriunde, ci si sa le marim sau sa le micsoram în functie de nevoi într-un timp foarte scurt ”, spune Pawel Musial, directorul general al Profi Rom Food.

Astfel, reprezentantii Profi spun ca un magazin amplasat într-o zona unde numarul clientilor ajunge sa se dovedeasca insuficient pentru operare profitabila, nu va mai trebui închis, ci doar redimensionat în concordanta cu puterea de cumparare a zonei. De asemenea, daca vânzarile sunt peste asteptari, magazinul poate fi extins.

“Un magazin modular se construieste de la zero în doua pâna la patru saptamâni”, adauga Gaetan Pacton, directorul de dezvoltare al magazinelor PROFI.

Primul magazin modular este amplasat la Sighisoara, pe Str. Rozelor nr.1 a, are o suprafata totala de 327mp, cu o suprafata de vânzare de 200 mp.

Profi are 227 de magazine si afaceri de 330 mil. euro anul trecut. Cristina Rosca, zf.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie