AIPPIMM a publicat lista firmelor care au fost admise de principiu la finantare prin schema de minimis

 

Lista firmelor care au fost admise de principiu la finantare prin schema de minimis a fost publicata ieri de AIPPIMM. De asemenea, institutia a afisat pe pagina sa de internet si lista cu aplicantii respinsi la verificarea documentatiei. Firmele care au obtinut un aippimmpunctaj mai mare de 90 de puncte la inregistrarea in schema de minimis au trebuit sa depuna in februarie documentatia necesara la OTIMMC. Totusi, potrivit Ghidului solicitantului, toate firmele care au obtinut minimum 60 de puncte ar fi trebuit sa depuna documentele necesare. Verificarea dosarelor firmelor cu un punctaj mai mare de 90 de puncte a reprezentat o prima etapa, urmand ca in limita bugetului sa fie verificate si restul dosarelor, a declarat in februarie pentru AvocatNet.ro Maria Grapini, ministrul delegat pentru IMM-uri de la acea data.

Lista firmelor admise de principiu la finantare pentru schema de minimis a fost publicata marti pe site-ul AIPPIMM si poate fi consultata AICI. De asemenea, AICI puteti consulta lista aplicantilor respinsi la verificarea documentatiei, afisata de AIPPIMM in aceeasi zi.

Societatile care s-au inscris in schema de minimis si au obtinut un punctaj mai mare sau egal cu 90 de puncte, au fost obligate sa depuna cererea de acord pentru finantare impreuna cu documentatia aferenta pana cel tarziu la data de 12.02.2014 ora 16.00, se precizeaza intr-un comunicat publicat recent pe site-ul AIPPIMM. Elena Voinea, avocatnet.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie