Presedintele ICCJ, Livia Stanciu a fost santajata. Procurorii DNA fac perchezitii in Galati

 

Presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu, a fost santajata, iar procurorii DNA efectueaza perchezitii in acest caz, luni, in mai multe locuri din orasul Galati.

Livia StanciuProcurorii DNA – Sectia de combatere a coruptiei efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unei infractiuni de santaj, persoana vatamata fiind presedintele unei instante judecatoresti din Capitala, se arata intr-un comunicat al DNA.

Judecatorul respectiv ar fi chiar presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu, transmit surse citate de Realitatea Tv, care arata ca judecatoarea a fost cea care a facut plangerea la DNA.

Se pare ca Livia Stanciu ar fi fost santajata de o fosta angajata a sotului sau decedat.

Astfel, luni, sunt efectuate perchezitii la trei adrese situate in municipiul Galati, din care una este punctul de lucru al unui agent economic. In cauza, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Serviciului Roman de Informatii si Brigada Speciala de Interventie a Jandarmeriei, mai arata DNA. F.N. ziare.com

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie