CSM a admis cererea de aparare a reputatiei profesionale formulata de judecatorul Viorica Cosma

 

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicitatii miercuri, 4 iunie 2014, un comunicat privind admiterea cererii de aparare a reputatiei profesionale, formulata de judecatorul Viorica Cosma în raport cu articolul de presa „Respectul” ICCJ pentru memoria unui detinut politic”, publicat în „LumeaJustitiei.ro”, în data de 23 martie 2014.

csmRaportul Inspectiei Judiciare indica faptul ca, prin articolul mentionat, s-a acreditat ideea ca judecatorii din componenta completului de judecata, din care facea parte si judecator Viorica Cosma, au actionat arbitrar, întârzierea de 500 de zile pâna la motivarea deciziei dezvaluind o atitudine dispretuitoare. În fapt, persoana responsabila de aceasta întârziere este magistratul asistent, care nu si-a îndelinit atributiile.

Având în vedere rezultatele obtinute de Inspectia Judiciara, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotarât în sedinta de joi, 29 mai 2014, admiterea cererii de aparare a reputatiei profesionale a judecatoarei Viorica Cosma din cadrul Sectiei I Civile a Înaltei Curti de Casatie si Justitie. juridice.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie