Cel putin una din doua masini vandute in Romania nu are kilometrajul real

 

Aproape 50% din masinile second-hand aflate la vânzare în România provin din Germania, iar fara ajustari de kilometraj preturile nu ar fi competitive pe piata locala.

Masini institutii publice„Fara ajustarile de kilometraj, preturile masinilor aduse din Germania nu ar putea fi competitive pe piata din România. Daca tinem cont de faptul ca 48% dintre masinile aflate la vânzare în România provin din Germania si daca adaugam si o parte din restul masinilor de pe piata, rezulta ca cel putin una din doua masini vândute în România nu are kilometrajul real. De altfel, rezultatele unei analize statistice derulate asupra rulajelor masinilor second-hand au aratat ca aproximativ 70% dintre masinile aflate la vânzare în România au kilometrajul semnificativ mai mic decât media. În aceasta situatie este de asteptat ca trei din patru români care vor achizitiona o masina second-hand în perioada urmatoare sa nu stie ce au cumparat cu adevarat”, arata o analiza realizata de site-ul de consultanta auto VeziCatFace.ro, citat de Mediafax.

Concluziile analizei se bazeaza pe rezultatele unor comparatii realizate la nivel de „pret corect” pentru masinile second-hand din cele doua tari, autorii analizei exemplificând cu trei dintre cele mai cumparate masini rulate din România.

Citeste mai departe pe digi24.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie