Programul Rabla 2014. AFM a distribuit pana in prezent 238 de tichete. O unitate militara din Capitala si Secretariatul General al Guvernului, printre beneficiari

 

Administratia Fondului pentru Mediu (AFM) a distribuit pâna în prezent 238 de tichete din cele 3.000 destinate firmelor si institutiilor în Programul Rabla, cele mai multe, 94, fiind adjudecate de o unitate militara din Capitala, iar 51, de Secretariatul General al Guvernului (SGG).

rabla2013AFM a anuntat joi închiderea primei etape de evaluare si validare a dosarelor depuse de persoanele juridice si institutiile publice în Programul Rabla 2014.

În aceasta sesiune, a fost înregistrat un numar total de 602 dosare depuse de persoanele juridice si institutiile publice, dintre care au fost analizate 119 dosare. Din acestea, 40 de dosare au fost acceptate pentru 238 de autovehicule si 79 de dosare au fost respinse.

Listele cu persoanele juridice si institutiile publice care au fost acceptate si respinse în program sunt publicate pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la sectiunea aferenta programului.

Printre persoanele juridice acceptate pâna acum în program se numara o unitate militara din Capitala care a obtinut 94 de tichete, Secretariatul General al Guvernului, care ar urma sa achizitioneze 51 de noi autovehicule, si Autoritatea Nationala de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE), cu 17 tichete.

Programul Rabla 2014 pentru persoane juridice a început pe 30 aprilie. Laura Mitran, mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie