Agentia Nationala a Functionarilor Publici a lansat un concurs de bune practici pentru administratia publica din Romania

 

Agentia Nationala a Functionarilor Publici (ANFP) a dat startul celei de-a VII-a editii a Competitiei celor mai bune practici din administratia publica din România, competitie care se adreseaza tuturor institutiilor si autoritatilor publice si care are drept scop identificarea, evidentierea si diseminarea practicilor administrative inovative si eficiente.

oameni la calculator administratie publicaPerioada de înscriere în competitie este 26 mai — 31 iulie, înscrierea efectuându-se on-line prin completarea unei aplicatii, disponibila la www.anfp.gov.ro, sectiunea Inovatie si Calitate/ Competitia, informeaza un comunicat de presa al ANFP, remis luni.

Aplicatiile câstigatoare vor fi prezentate si premiate în cadrul conferintei ‘Inovatie si calitate în sectorul public’, care va avea loc în luna octombrie.

‘Invit institutiile si autoritatile publice la cea de-a VII-a editie a Competitiei, cu încrederea ca exemplele de proiecte de succes trebuie sa ajunga în atentia beneficiarilor sectorului public; având în vedere tematica din acest an, sunt convins ca bunele practici ce vor fi înscrise în concurs vor aduce în prim-plan problematici si solutii cu impact major atât pentru resursele umane din administratie, cât si pentru cetateni’, a transmis presedintele ANFP, Birtalan József, cu aceasta ocazie.

Institutiile si autoritatile administratiei publice pot sa-si înscrie în competitie proiectele de succes, contribuind la initiativa Agentiei de a face cunoscute experienta si rezultatele remarcabile ale administratiei publice din România.

Pentru acest an, tematicile de concurs sunt dialogul social în administratia publica, servicii publice în sprijinul grupurilor vulnerabile, solutii de e-Guvernare pentru cresterea eficacitatii activitatii în administratia publica.(AS—autor: Mihaela Tudorache, editor: Antonia Nita), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie