Facebook isi schimba drastric strategia

 

Surpriza uriasa de la Facebook. Teama retelei de a pierde din clienti sau de a nu mai fi utilizata ca si pâna acum i-a determinat pe oficialii companiei sa schimbe drastric strategia.

facebook siglaNeîncrederea clientilor în Facebook a crescut vertiginos de-a lungul timpului, mai ales ca setarile de confidentialitate ale companiei au stârnit în ultimii ani nenumarate dispute. Pentru a continua sa creasca, Facebook trebuie sa recâstige urgent încrederea clientilor.

Tocmai de aceea, informeaza NDTV, prin intermediul unui checkup tool, Facebook vrea sa îsi determine utilizatorii sa îsi revizuiasca setarile prin care stabilesc cine le poate vedea postarile, ce aplicatii vor sa pastreze, dar si cine le poate vedea/accesa fotografiile, informatiile de profil, numar de telefon, etc.

Mai mult, Facebook a anuntat în mod oficial faptul ca va schimba setarile implicite ale utilizatorilor noi. Astfel, statusurile vor trece în mod automat de la setarea – Public – la optiunea – Friends. Daca pe conturile vechi toate update-urile statusurilor erau automat lasate pe optiunea „Public”, utilizatorii noi vor observa ca postarile lor nu mai sunt vizile oricui. Odata cu primul status update, acestora le va fi însa afisata o fereastra care le va permite sa modifice setarile în functie de preferinte. economica.net

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie