Oana Zavoranu prinsa in flagrant in timp ce primea suma de 10.000 de euro de la un medic estetician pe care-l santaja

 

Artista Oana Zavoranu a fost audiata joi de politistii Capitalei, în urma unui flagrant, ea fiind prinsa în timp ce primea suma de 10.000 de euro de la un medic estetician pe care l-ar fi santajat ca depune plângere împotriva sa si ca va face afirmatii privind implicarea sa în dosarul silicoanelor.

oana zavoranuPotrivit biroului de presa al Directiei Generale a Politiei Municipiului Bucuresti (DGPMB), flagrantul a fost efectuat cu asistenta unui procuror în urma cu aproximativ doua ore, dupa ce esteticianul a apelat la anchetatori si a povestit ca Oana Zavoranu l-a amenintat ca va merge la televiziuni si va declara ca medicul face parte din gruparea acuzata de coruptie în dosarul operatiilor estetice.

Oana Zavoranu poate fi retinuta pentru 24 de ore daca procurorul de caz considera necesara aceasta masura, dupa care va înainta instantei propunere de arestare preventiva sau arest la domiciliu.

Potrivit unor surse judiciare, medicul santajat ar fi cunoscutul medic de chirurgie plastica Marek Vâlcu.

Magistratii Tribunalului Bucuresti au dispus pe 27 aprilie arestarea preventiva pentru 30 de zile a trei medici de la Spitalul Clinic de Urgenta de Chirurgie Plastica, Reconstructiva si Arsuri din Bucuresti, acuzati de coruptie în dosarul operatiilor estetice.

Medicii, specialisti în chirurgie plastica, reconstructiva si estetica, ofereau consultatii pacientilor care doreau efectuarea unor operatii estetice, atât în cadrul Spitalului Clinic de Urgenta de Chirurgie Plastica, cât si în cadrul unor clinici private.

În discutiile purtate, medicii le comunicau pacientilor ca pot opta pentru efectuarea interventiei în spitalul public sau într-o clinica privata, prezentându-le avantajele financiare (un pret mai mic) de care ar fi beneficiat în cazul în care interventia s-ar fi realizat într-o unitate spitaliceasca publica.(AS — autor: Daniel Alexandru Florea, editor: Mihai Simionescu), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie