Iulian Stanciu, unul dintre actionarii eMag va deschide cea mai mare berarie din estul Europei

 

Iulian Stanciu, seful si unul dintre actionarii eMag, va deschide în urmatoarea perioada, împreuna cu alti doi antreprenori români, cea mai mare berarie din România si din estul Europei, care va numara circa 2.000 de locuri. Localul va fi amplasat în Pavilionul H, cunoscutul centrul comercial din Parcul Herastrau detinut de Puiu Popoviciu si Radu Dimofte.

Iulian Stanciu1Stanciu si partenerii sai au investit în amenajare circa 2,5 milioane de euro. Localul va functiona ca berarie-restaurant, dar va gazdui si concerte si piese de teatru.

ZF a scris înca de la începutul acestui an despre planurile investitorilor români de a amenaja cea mai mare berarie din Estul Europei.

Beraria H va fi detinuta, potrivit informatiilor funizate anterior de antreprenorii români, de Vlad Dumitru (50%), Iulian Stanciu (25%) si Ioana Iancu (25%). Acestia ar putea plati o chirie de 300-600.000 de euro pe an pentru spatiul ce masoara 4.300 mp înauntru si peste 3.000 mp afara – parcare si terasa.

Cladirea Pavilionului H, un precursor al mallurilor de astazi, a gazduit pâna în luna februarie zeci de magazine de haine, accesorii si alimente. Cladirea este detinuta de Baneasa Investments, firma controlata de oamenii de afaceri locali Puiu Popoviciu si Radu Dimofte. Pavilionul H, construit în anii ’50 în apropiere de Piata Presei Libere pentru a servi drept sala de expozitie pentru obiecte de marimi mari, a fost transformat la începutul anilor ’90 în centru comercial, unde zeci de mici comercianti si-au stabilit sediul. Cristina Rosca, zf.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie