Catalin Trifu este noul director general al Romexpo

 

Catalin Trifu este noul director general al Centrul Expozitional Romexpo,ce se va ocupa de managementul institutiei, cât si de programul expozitional pentru vara, reiese dintr-un comunicat remis de companie.

romexpoTrifu a fost numit în functie din data de 19 mai a acestui an, dupa ce timp de 20 de ani a lucrat în cadrul companiei Romexpo, ocupând functii variate în ierarhia institutionala.

“Prin intermediul noii conduceri executive ne dorim sa aducem un suflu nou activitatii Centrului Expozitional Romexpo si va garantam ca vom pastra aceleasi standarde înalte în ceea ce priveste organizarea evenimentelor si preocuparea catre cele mai bune relatii cu clientii companiei” a declarat Sorin Vornic, pressedintele Consiliului de Adminstratie, Romexpo.

În acelasi timp, pentru Trifu, noua functie reprezinta apogeul activitatii de peste doua decenii în mjlocul acestei industrii.

“Sunt onorat si în acelasi timp obligat de încrederea care mi se acorda prin ocuparea acestei functii. Mi-am dedicat întreaga activitate profesionala organizarii de târguri si expozitii, iar acum a venit momentul în care toata experienta acumulata o voi folosi pentru dezvoltarea Centrului Expozitional Romexpo,” a afirmat Catalin Trifu. capital.ro

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie