Ministrul Nicolae Banicioiu sustine ca Ministerul Sanatatii se va constitui parte civila in dosarul retetelor false, daca frauda va fi confirmata

 

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a afirmat, miercuri, la Sibiu, ca ministerul pe care îl conduce se va constitui parte civila în dosarul retetelor false, „daca se confirma” frauda, el adaugând ca „dauna trebuie recuperata”.

Nicolae BanicioiuMinistrul Nicolae Banicioiu a fost întrebat, miercuri, într-o conferinta de presa la Sibiu, ce parere are despre scandalul retetelor false pentru bolnavii de cancer, el precizând ca „asfel de practica” nu va mai fi tolerata.

„Eu repet ce am spus ca pozitie oficiala a Ministerului Sanatatii: nu mai toleram în niciun fel astfel de practica mai veche. Deja cred ca am auzit cu totii din multe surse ca mai erau situatii de asemenea fel, dar nu le mai toleram. Derulam cea mai ampla actiune de verificare în toata tara în momentul de fata si, cu cât si alte institutii se implica – aici avem o actiune complementara a Parchetului -, eu zic ca face bine verificarii sistemului sanitar”, a raspuns Banicioiu.

Întrebat cum a fost posibil un astfel de caz, Banicioiu a raspuns: „Din neatentia autoritatilor si a faptului ca aceste verificari despre care vorbim acum nu s-au prea facut”.

Citeste mai departe pe mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie