Patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti au fost pusi sub invinuire de DNA

 

Patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti sunt suspectati de fapte de coruptie, trei dintre acestia fiind dusi la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a li de aduce la cunostinta învinuirile pentru care sunt vizati, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

tribunalul-bucurestiPotrivit surselor citate, cei trei judecatori ar fi fost ridicati de la Tribunalul Bucuresti, în baza unor mandate de aducere.

Sursele judiciare au precizat ca si în cazul celui de-al patrulea judecator s-a emis mandat de aducere, dar acesta nu a fost deocamdata adus la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) pentru ca urmeaza sa fie ridicat de acasa sau din alt loc.

Cei patru judecatori sunt de la Sectia Comerciala a Tribunalului Bucuresti si sunt suspectati ca ar fi savârsit fapte de coruptie în legatura cu solutionarea unor litigii în cauze de insolventa, în sensul ca ar fi avut întelegeri cu lichidatori judiciari, au mai spus sursele citate.

La DNA a fost solicitata o ambulanta, pentru o persoana careia i s-ar fi facut rau, însa deocamdata nu se stie daca este vorba despre unul dintre cei trei judecatori. Catalin Lupasteanu, mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie