De ce vreau sa fiu mediator?

 

Recenta decizie a CCR m-a oprit din toate activitatile si m-a determinat sa reflectez la „calatoria” mea profesionala si cu privire la diferitele etape unde am ajuns.

free-eaglePana la momentul in care am devenit mediator am avut locuri de munca care au fost interesante si semnificative, fiecare in felul lor.

De cand profesez ca mediator ma simt in schimbare in mod semnificativ din nou si vad lucrurile intr-o lumina diferita, sunt mai domoala, mai buna, mai blanda si, in acelasi timp, am o atitudine mai puternica de convingere in viata mea.

Iata, persoana mea este intr-un proces de transformare a perceptiilor interioare. Profesia de mediator ma implica intr-un proces de reasezare a valorilor incorporate in psihicul meu, realizez ca ma reinventez pe mine sau , mai degraba, imi gasesc adevarata mea natura.

Imi place sa cred ca mi-am ales bine drumul si nu imi ramane decat sa invat permanent si sa evoluez.

Vreau sa fiu un mediator care functioneaza mai degraba din dorinta de a ajuta partile sa creasca si sa invete pentru conflictul lor, decat sa fiu un ego deplasat care pur si simplu vrea sa realizeze o solutionare.

Salut Gala Excelentei in Mediere  de astazi, felicit pe cei ce vor fii premiati si pe toti colegii mediatori pentru ca arata in mod activ ca este posibil, de dorit si potrivit sa contribuie la starea generala de sanatate sociala si bunastare. Avem oportunitatea de a face lumea un loc mai bun, nu o putem schimba, dar putem eficientiza sistemul din care suntem parte prin rolul si pozitia noastra.

Mihaela Stoia, mediator

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie