Victor Becali si Cristian Borcea isi vor executa pedepsele cu inchisoarea in regim semideschis

 

Magistratii Judecatoriei Medgidia au admis, luni, contestatiile lui Cristian Borcea si Victor Becali, formulate împotriva masurii de a executare a pedepsei cu închisoarea în regim închis, judecatorii stabilind un regim semideschis de detentie pentru fiecare dintre cei doi oameni de afaceri condamnati în dosarul transferurilor din fotbal.

Cristian BorceaPotrivit reprezentantilor Judecatoriei Medgidia, deciziile judecatorilor în acest caz sunt definitive.

Contestatiile lui Borcea si Victor Becali au fost admise dupa ce, la primul termen de judecata de pe 5 mai, judecatorii au amânat luarea unei decizii pentru data de 12 mai.

Victor Becali are de executat o pedeapsa de 4 ani si 8 luni de închisoare, iar Cristi Borcea de 6 ani si 4 luni.

La începutul lunii martie, Cristian Borcea si fratii Victor si Ioan Becali au fost condamnati la închisoare în dosarul transferurilor din fotbal si încarcerati la Penitenciarul Poarta Alba, unitate unde regimul de detentie este semideschis si deschis. Cei trei îsi facusera în actele de identitate mutatii pe Constanta.

Dupa o perioada de carantina, o comisie a penitenciarului din judetul Constanta a stabilit ca cei trei condamnati vor efectua pedepsele în regim închis de detentie si, conform hotarârii conducerii Administratiei Nationale a Penitenciarelor, acestia au fost transferati la Penitenciarul Slobozia. (AS — autor: Nona Jalba; editor: Marius Fratila), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie