Judecatorul Gabriel Apostol a fost suspendat din functie de CSM

 

Magistratul agresiv din Arges a fost suspendat din functie de CSM. Gabriel Apostol trebuie sa raspunda pentru atitudinea sa din sala de judecata, când a tipat la oameni, dar si pentru ce a facut în afara instantei. Magistratul a devenit cunoscut dupa ce a provocat un scandal cu politistii de pe autostrada Bucuresti-Pitesti. Mai mult, si sotia lui s-a plâns la politie din cauza violentelor.

Judecatorul Gabriel Apostol, presedintele Sectiei penale din cadrul Judecatoriei PitestiJudecatorul Gabriel Apostol are 37 de ani si a intrat în atentia publicului în urma cu un an, când a fost implicat în mai multe scandaluri. În octombrie, a fost implicat într-un conflict cu doi politisti, într-o benzinarie de pe autostrada Bucuresti-Pitesti, în timp ce era însotit de fiica lui de 7 ani.

La mai putin de o luna de la scandal, magistratul a recidivat. L-a luat pe capota pe unul dintre agentii de paza de la unui magazin.

Si acuzatiile nu se opresc aici: sotia acestuia, judecatoare la aceeasi sectie, s-a plâns superiorilor de violenta conjugala.

Judecatorul recunoaste ca nu a avut niciodata un temperament linistit. A facut scandal si la concursul de gatit MasterChef. romaniatv.net

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie