Judecatoria Sectorului 5 a amanat pentru 14 mai judecarea cererilor lui George Copos si Mihai Stoica de schimbare a regimului de detentie

 

Magistratii Judecatoriei Sectorului 5 au amânat miercuri, pentru 14 mai, judecarea cererilor prin care fostul manager al echipei Steaua, Mihai Stoica si George Copos, fost actionar majoritar FC Rapid, solicita schimbarea regimului de detentie.

ciocanelÎn cazul lui Mihai Stoica, avocatii acestuia au transmis instantei ca au reziliat contractul de reprezentare semnat cu fostul manager al echipei Steaua, astfel încât el trebuie sa îsi angajeze alti avocati.

Procesul lui George Copos a fost amânat deoarece la dosar nu a fost depusa decizia judecatorului delegat de la penitenciar.

Mihai Stoica si George Copos sunt încarcerati la Penitenciarul Rahova, având un regim de detentie închis, ei fiind condamnati în dosarul transferurilor din fotbal.

Cei doi solicita Judecatoriei Sectorului 5 schimbarea regimului de detentie.

Un alt condamnat din dosarul transferurilor, Gheorghe Popescu, a depus si el recent în instanta o cerere de schimbare a regimului de detentie, însa si-a retras actiunea.

Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au decis pe 4 martie condamnarea la închisoare cu executare a celor opt inculpati din dosarul transferurilor din fotbal.

George Copos, fostul actionar majoritar al FC Rapid, a fost condamnat la 3 ani si 8 luni de închisoare, Mihai Stoica, managerul general al FC Steaua — la 3 ani si 6 luni de detentie, Cristian Borcea, fost actionar la FC Dinamo — 6 ani si 4 luni, Ioan Becali — 6 ani si 4 luni, Victor Becali — 4 ani si 8 luni.

De asemenea, Jean Padureanu, fost presedintele al Clubului Gloria Bistrita, a fost condamnat la 3 ani si 4 luni de închisoare cu executare în acelasi dosar, Gheorghe Popescu — la 3 ani, o luna si 10 zile de închisoare cu executare, iar Gheorghe Netoiu — la 3 ani si 4 luni de detentie cu executare.(AS-autor: Eusebi Manolache, editor: Mihai Simionescu), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie