Disponibilizari la PRO Tv

 

Cutremur în Pro Tv! Dupa plecarea mai multor nume grele din trustul patronat pâna la sfârsitul anului trecut de Adrian Sârbu, noul director general are se pare o lista întreaga de schimbari pe care vrea sa le bifeze. Surse din interiorul postului au declarat ca Aleksander Cesnavicius pregateste un val de disponibilizari.

ProTvÎn doar câteva luni Pro Tv a ramas fara vedete importante ale postului, însa schimbarile nu se opresc aici. Noul director al trustului, lituanianul Aleksander Cesnavicius s-a despartit recent si de directorul tehnic al PRO Tv.

Surse din interiorul postului au declarat pentru Click! ca în urmatoarea perioada vor fi pusi pe liber nu mai putin de 200 de angajati din toate departamentele. Se pare ca noua conducere nu doar a redus bugetele alocate unor emisiuni de divertisment sau a renuntat la nume sonoare dupa ce le-a taiat din onorarii, ci pregateste si o reducere masiva de personal.

Horia Brenciu, Loredana, Pavel Bartos, Smiley, Stefan Banica jr., mama telenovelelor Ruxandra Ion, si fiul acesteia Ducu Ion, regizorul Iura Luncasu, Maria Apostol, Andrei Boncea, Mona Segall, membrii Serviciului Român de Comedie si Nicoleta Luciu sunt doar câteva dintre numele cu greutate care au decis sa plece din ProTv, unii dintre ei batând palma cu trustul rival din Baneasa.

Aleksander Cesnavicius are o experienta de mai bine de 10 ani în televiziune, fiind pâna de curând la conducerea celei mai mari companii de on-line din Lituania, tara sa natala. A lucrat de asemenea pentru MTG, grupul media scandinav, cât si pentru RTL. A ocupat pozitii de conducere în televiziuni din Lituania, Ungaria, Cehia si Slovenia, dar a lucrat si la diferite proiecte de pe teritoriul Rusiei. romaniatv.net

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie